Nova vest
Fudbal

Nedelja, 02.12.2018.

19:20

Origi u poslednji čas za pobedu Liverpula

Fudbaleri Liverpula savladali su u velikom gradskom derbiju ekipu Evertona sa 1:0. Pred punim tribinama "Enfilda" odluka je pala u šestom minutu nadoknade.

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Origi u poslednji čas za pobedu Liverpula
Photo by Clive Brunskill/Getty Images

Bio je to odličan meč sa dosta ritma i nekoliko odličnih prilika za oba tima, na kraju, presudio je pogodak Divoka Origija kada su svi očekivali kraj.

Napadač Liverpula, koji je u 84. minutu ušao u igru umesto Roberta Firmina, iskoristio je neshvatljivu grešku odbrane "karamela" da savlada Džordana Pikforda.

Bio je to komičan pogodak "crvenih". Posle jednog očajničkog pokušaja domaćina, lopta je u visokom luku pogodila gornji deo prečke gola Liverpula, Pikford se spetljao, lopta je pala pravo na glavu Origija koji je poslao u mrežu.

Tako je Klopov tim stigao do bodova, a mogao je i ranije. Istina, Everrton je u prvom delu imao barem dve dobre prilike da povede, ali i crveni su promašivali.

Šaćiri je u 34. minutu bio u prilici, potom i Sadio Mane u 53. minutu, a onda i Origi u 88. Everton je sve to uspeo da izdrži i odbrani se, ali ne i tu komičnu situaciju u poslednjem napadu domaćina.

Posle ovog kola, Liverpul je drugi sa 36 bodova, ima dva manje od vodećeg Mančester sitija, dok je Everton ostao šesti sa 22 boda.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

43 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve