Nova vest
Fudbal

Subota, 01.12.2018.

20:05

Tošić: Teren, vreme i motivisan protivnik uticali na rezultat

Zoran Tošić, fudbaler Partizana, rekao je posle remija sa ekipom Mladosti da su crno-beli želeli da nastave seriju pobeda.

Izvor: PT

Autor: PT

Tošić: Teren, vreme i motivisan protivnik uticali na rezultat
Foto: Starsport

"Nažalost, ispustili smo bodove. Hteli smo da nastavimo seriju pobeda i da se do kraja jesenjeg dela sezone približimo rivalu. Težak teren, hladno vreme, motivisan protivnik sve je to uticalo na rezultat. Falilo je da više želimo pobedu, da imamo više samopouzdanja, jer mi igramo za Partizan. Nadam se da ćemo do kraja upisati 3 pobede i otići na odmor sa maksimalnim učinkom", rekao je Tošić posle meča.

Fudbaleri Mladosti i Partizana odigrali su nerešeno 1:1 u Lučanima. Mladost je povela u 83. minutu golom Predraga Pavlovića, a Partizan je izjednačio u drugom minutu nadoknade vremena golom Đorđa Ivanovića.

"Trudim se da pomognem ekipi i tako će biti kada god budem na terenu. Znam šta se od mene očekuje i pokušavam da pružim što više mogu", dodao je Tošić.

Crno-beli u narednom kolu čekaju Zemun, kao i Mladost koja će ugostiti Dinamo iz Vranja.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve