Nova vest
Fudbal

Petak, 30.11.2018.

13:52

Mirković: Gledajte u drugo dvorište, nepoštenje ne stanuje u Humskoj

Trener Partizana Zoran Mirković odbacio je bilo kakvu povezanost kluba u nečasne radnje posle pobede nad Dinamom iz Vranja (6:0) u Superligi Srbije.

Izvor: B92

Autor:B92

Mirković: Gledajte u drugo dvorište, nepoštenje ne stanuje u Humskoj
Foto:Starsport

Crno-beli u 18. kolu Superlige u subotu 1. decembra od 15.30 gostuju ekipi Mladosti u Lučanima, ali Mirković je morao da odgovara i na neprijatna pitanja.

Etička komisija FS Srbije je po nalogu UEFA otvorila istragu zbog sumnje u regularnost utakmice odigrane proteklog vikenda, koju je kiksevima obeležio golman Dinama Uroš Đurić .

"Poručio bih da nepoštenje ne stanuje u Humskoj. Ako neko hoće da se bavi tim stvarima neka se obrati na drugu adresu", rekao je Mirković na konferenciji za medije u Sportskom centru Teleoptik.

Mirković ističe da u pojedinim sumnjivim mečevima u našem fudbalu "postoji zid ćutanja i tišine".

"Izgleda da nikoga više ne zanima famozna utakmica od pre dve nedelje (Proleter - Radnički prim. aut). Posle neko pokušava da stavi znak jednakosti, nimalo maštovito. Nemam nameru da se bavim tim stvarima, već sam izgubio fokus".

O narednom rivalu u Superligi Srbije, Mladosti iz Lučana, Mirković je imao samo reči hvale.

"Očekuje nas izuzetno teška utakmica protiv iskusnog i disciplinovanog tima. Mladost je prava takmičarska ekipa i nekoliko godina je u vrhu srpskog fubdala. Znamo ih vrlo dobro, a odlično su i vodjeni sa klupe. Dugo su na okupu, što je retkost u srpskom fudbalu", rekao je Mirković.

Mirković će prvi put u sezoni imati sve igrače na raspolaganju, pošto nema povredjenih i suspendovanih. Za teren u Lučanima, trener crno-belih kaže, da će verovatno biti težak za igru.

"Prema informacijama koje imamo nije bilo snega, što je dobra varijanta, ali je pet ili šest stepeni u minusu. Prognoza je da je će sutra biti blago u plusu, ali verovatno je "kaljuga". Šta da se radi, kako nama, tako i njima", zaključio je trener Partizana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve