Nova vest
Fudbal

Petak, 30.11.2018.

10:48

Jović: Srećan sam dok pobeđujemo

Napadač Ajntrahta Luka Jović imao je još jedno impresivno veče u Ligi Evrope. Reprezentativac Srbije postigao je dva gola u pobedi nad Olimpikom od 4:0.

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Jović: Srećan sam dok pobeđujemo
Photo by Alex Grimm/Getty Images

Tim iz Marseja je osetio svu snagu srpskog fudbalera koji je tako došao do brojke od 14 golova na 17 mečeva u svim takmičenjima u ovoj sezoni.

Kada je reč o Ligi Evrope, Luka je postigao pet golova na isto toliko utakmica, tako da ima veliki razlog za zadovoljstvo.

"Srećan sam što smo zabeležili još jednu pobedu u grupi. Imamo skor pet od pet, baš kao i ja što se tiče golova. Srećan sam što sam dao svoj doprinost pobedi, to mi zaista mnogo znači", rekao je Jović.

On je posebno pohvalio navijače Ajntrahta kojih je na tribinama bilo više od 40.000.

"Napravili su sjajnu koreografiju. Imamo najbolje navijače u nemačkoj. Dali su nam i ovog puta veliku podršku", dodao je Jović, koji uz Sebastijana Halera i Antu Rebića predsatavlja "paklenu trojku" u napadu ekipe iz Frankfurta.

Odličnu partiju prikazao je i Mijat Gaćinović koji je odigrao svih 90 minuta.

"Radili smo naporno i mislim da smo zasluženo na čelu grupe sa maksimalnim učinkom. Srećni smo što idemo dalje, a protiv Olimpika smo od prvog minuta pokazali želju da pobedimo. Start je bio jako važan, protivniku nismo dozvolili da uđe u meč. Jović je postigao gol u prvom minutu. Drago mi je zbog navijača, žalimo sada da ovako odigramo i poslednji meč u grupi, protiv Lacija u Rimu. Navijači su oduševili koreografijom, bilo je zaista ludo na tribinama", rekao je bivši fudbaler Vojvodine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve