Nova vest
Fudbal

Sreda, 28.11.2018.

19:35

Lukakuov post u Teatru snova traje 919 minuta

Napadač Mančester junajteda Romelu Lukaku našao se na meti žestokih kritika pošto ponovo nije uspeo da postigne gol na "Old Trafordu".

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Lukakuov post u Teatru snova traje 919 minuta
Photo by Alex Livesey/Getty Images

Junajted je pobedio Jang Bojs sa 1:0 golom Maruana Felainija u prvom minutu nadoknade vremena, a Lukaku, koji je igrao u posednjih 25 minuta bio je asistent.

Ipak, ni to mu nije pomoglo da izbegne kritike pošto je nastavio sa postom kada je reč o golovima na domaćem terenu. Statističari su izračunali da mrežu protivnika na Teatru snova nije zatresao već 919 minuta.

To je nešto više od 15 sati bez postignutog gola, a podsećanja radi, poslednji put se radovao još 31. marta na utakmici sa Svonsijem koju je Junajted dobio sa 2:0.

Mnogo toga se izdešavalo od tada, pa su recimo izračunali da je u od tada do danas Mančester siti postigao čak 83 gola ili da je Lukakuov klupski kolega Aleksis Sančez dobio 12 miliona funti samo kroz platu.

Kako god bilo, Lukakua su navijači ismejavali i zbog užasnog prvog kontakta sa loptom. Mnogi kažu da je to najveća mana u igri belgijskog reprezentativca.

"Sedam godina nisam pipnuo loptu ali mogu da se kladim da je moj prvi kontakt bolji od Lukakuovog", bio je jedan od mnoštva komentara na Tviteru.

Ipak, da ne bude sve crno, Lukaku je bio veoma dobar u nastupima za Belgiju za koju je od 31. marta do danas postigao 11 golova. U ovoj sezoni, četiri puta je bio strelac za Junajted, ali nijednom nije zatresao mrežu na Old Trafordu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve