Nova vest
Fudbal

Subota, 24.11.2018.

18:45

Zvezda izbegla prvi poraz i odolela Radničkom na "Čairu"

Fudbaleri Crvene zvezde i Radničkog odigrali su nerešeno 2:2 u 17. kolu Superlige Srbije.

Izvor: PT

Autor: PT

Zvezda izbegla prvi poraz i odolela Radničkom na
Foto: Starsport

Izabranici Vladana Milojevića uspeli su da izbegnu prvi poraz u Superligi, pošto su na poluvremenu gubili sa 2:1.

Izjednačujući gol postigao je El Fardu Ben u 65. minutu i ispostaviće time postavio konačan rezultat.

Derbi ovog kola potpuno je opravdao očekivanja, igralo se veoma dobro, a Radnički je u završnici meča bio bolji protivnik i bliži pobedi.

Golove za Radnički postigli su Haskić u 15. i Ranđelović u 26, dok je uz Bena (65) za Zvezdu strelac bio i Krističić u šestom minutu.

Crveno-beli igrali su u izmenjenom sastavu zbog velikih kadrovskih problema i na kraju su "izvukli" bod protiv drugoplasirane ekipe Superlige Srbije.

Od starta meča videlo se da će ovo biti dobar meč. Zvezda je u šestom minutu uspela da iskoristi odbitak i da preko Krstičića dođe do vođstva. Ovo je bio prvi gol veznog igrača crveno-belih u ovoj sezoni Superlige.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Odgovor Nišlija brzo je usledio. Ovoga puta je Radnički iskoristio odbitak, a gol je postigao Huskić. Njegov treći zaredom u domaćem šampionatu. Ekipa Nenada Lalatovića dobila je vetar u leđa i za samo jedanaest minuta došla je do preokreta.

Ranđelović je iskoristio pad Hajdina i smireno poslao loptu iza leđa Milana Borjana. Šok za Zvezdu, koja do kraja poluvremena nije uspela da stvori pravu priliku.

Milojević je u nastavku izveo ofanzivniji sastav, Milić je zamenio Krstičića i to se isplatilo. Milić je u 65. minutu asistirao Benu, koji je mirnim udarcem izjednačio.

Do kraja meč Radnički je imao sjajnu priliku u 88. minutu kada je šut Drinčića odbranio Borjan, dok je dva minuta kasnije Milić propustio solidnu šansu da savlada Ristića. Po viđenom na terenu, zasluženo se završilo 2:2.

Meč ste mogli da pratite putem našeg LIVE BLOGA.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

179 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve