Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 22.11.2018.

23:12

Aničić: Proleter jedno od najprijatnijih iznenađenja u ligi

Trener fudbalera Voždovca Dragan Aničić rekao je da je njegova ekipa reprezentativnu pauzu iskoristila da popravi stvari koje nisu bile dobre u igri.

Izvor: B92

Autor:B92

Aničić: Proleter jedno od najprijatnijih iznenađenja u ligi
Starsportphoto

Aničić je istakao da se nada da će se boljitak videti već u meču protiv Proletera.

"Sigurno je da smo pauzu iskoristili da na pravi način popravimo neke stvari koje nisu bile dobre u igri. Nadam se da će se boljitak videti već na utakmici protiv Proletera", rekao je Aničić.

Fudbaleri Voždovca dočekuju u subotu Proleter u utakmici 17. kola Superlige Srbije.

"Radi se o iskusnoj ekipi, koja je odlično vođena i to se upravo i vidi po rezultatima i po stanju na tabeli. Definitivno su jedno od najprijatnijih iznenađenja Superlige. Ton igri sigurno daju Mićić, Čović, Novaković, Čolović. To je jedna iskusna ekipa sa par mladih kao šo su Lambulić i Ćuković", rekao je Aničić.

Voždovac je trenutno na 12. mestu na tabeli domaćeg šampionata sa 15 bodova, dok je Proleter sedmi sa 23.

"Sigurno je da će publika moći da uživa u jednoj dobro igri, nadam se sa naše strane, jer ponavljam, pauzu smo iskoristili na najbolji mogući način... Ovom prilikom pozivam publiku da nam pruži podršku, jer bi nam mnogo značila. Mislim da bismo ovom pobedom krenuli ka gornjem delu tabele i nadam se da ćemo prikazati dobru igru i zabeležiti tri boda", rekao je Aničić.

Utakmica se igra u subotu od 18.00.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve