Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 22.11.2018.

13:20

Klop: Za meč u Beogradu nema izgovora

Menadžer Liverpula Jirgen Klop pričao je o dosadašnjem delu sezone njegove ekipe, kao i utakmici protiv Crvene zvezde u Beogradu.

Izvor: LN

Autor: LN

Klop: Za meč u Beogradu nema izgovora
Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images

Liverpul je pobedio Zvezdu sa 4:0 na Enfildu, a onda doživeo šokantan poraz od šampiona Srbije u revanš meču na stadionu "Rajko Mitić".

Uprkos tom porazu "redsi" i dalje imaju dobre šanse za prolaz dalje u Ligi šampiona, a u Premijer ligi se trenutno nalaze na drugom mestu, nedaleko od vodećeg Mančester sitija.

"Prošle godine u ovo vreme nismo odigrali 20 dobrih utakmica kao sada. Izgubilo smo od Totenhema već u oktobru, ali dobro, u Ligi šampiona smo bili odlični. Inače, utakmica u Beogradu (protiv Zvezde) – za to nema izgovora. To je bio jedan veoma loš meč, kao i protiv Napolija", rekao je Klop na gala večeri za Liverpulovu fondaciju.

Nemac veruje da njegov tim i dalje može da napreduje.

"Možemo da napredujemo – moramo i hoćemo. Kako bismo došli do najboljeg mogućeg fudbala moramo da pobedimo neke utakmice, tako je uvek bilo i to smo već i radili".

Klop je istakao da nema mesta za kritike igračima.

"Ne postoji nijedan razlog zašto bi se kritikovali momci, oni rade veoma dobar posao. Mnogo toga je bolje nego prošle godine, npr. odbrana, prekidi, iskusniji smo, bolje se snalazimo u toku igre. Mnogo toga je bolje", jasan je Klop.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve