Nova vest
Fudbal

Sreda, 21.11.2018.

17:30

Milojević: Sviđa mi se TSC, voli da igra fudbal

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da je njegova ekipa zasluženo pobedila TSC i plasirala se u četvrtfinale Kupa Srbije.

Izvor: B92

Autor:B92

Milojević: Sviđa mi se TSC, voli da igra fudbal

"Zaslužena pobeda. Imamo kadrovskih problema, rekli smo to pre utakmice. Hteo sam da vidim neke stvari. Generalno sam zadovoljan. Neke stvari sigurno treba da ispravimo", rekao je Vladan Milojević za televiziju Arena posle utakmice.

Zvezda se plasirala u četvrtfinale Kupa Srbije, pobedom na svom stadionu sa 3:1 nad TSC-om iz Bačke Topole.

"Sviđa mi se ekipa TSC-a, voli da igra fudbal. Teško je igrati protiv organizovane ekipe koja ima dobar kontranapad", kazao je Milojević.

Trener TSC-a Zoltan Sabo je rekao da je zadovoljan igrom svog tima.

"Moji momci su pokazali da znaju da igraju fudbal. Igrali smo dobro. Zvezda je naravno kvalitetnija od nas, to pokazuje i rezultat. Zadovoljan sam našim izdanjem. Okrećemo se prvenstvu, a Zvezdi želim sreću u kupu, prvenstvu i Ligi šampiona", rekao je Sabo.

Cilj kluba iz Bačke Topole je plasman u Super ligu.

"Prva liga je izuzetno teška ove godine. Borićemo se pa ćemo videti. Veoma je neizvesno i radujemo se dobrom takmičenju. Nadam se da ćemo uspeti da ostvarimo cilj, a to je plasman u Superligu", kazao je Sabo.

TSC će nastaviti borbu za plasman u Super ligu Srbije, a posle 17 utakmica u Prvoj ligi ima 31 bod, osam manje uz utakmicu manje od vodeće Inđije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve