Nova vest
Fudbal

Sreda, 21.11.2018.

13:48

Glavobolja PSŽ od 400 miliona – jeziva povreda Mbapea i lakša Nejmara

Brazilac Nejmar i Francuz Kilijan Mbape su se povredili u pobedama Brazila i Francuske, a Francuz je prošao daleko gore.

Izvor: B92

Autor:B92

Glavobolja PSŽ od 400 miliona – jeziva povreda Mbapea i lakša Nejmara
Getty Images

U Pari Sen Žermenu se hvatzaju za glavu jer su iste noći dvojica najboljih igrača Parižana, koji pritom vrede oko 400 miliona evra.

Nejmar je povredio mišić noge posle samo šest minuta, zamenio ga je Evertonov Rišarlison koji se kasnije ispostavio kao dobro rešenje. Lekar "Selesaa" Rodrigo Lasmar je rekao da je Nejmar osetio nelagodu.

"Trebaće više vremena da se sve to analizira i ode na skener, ali u suštini ne bi trebalo da je ozbiljna povreda", rekao je Lasmar, što je putem društvenih mreža rekao i Nejmar.

Brazil je pobedio Kamerun 1:0, Franucska je istim rezultatom savladala Urugvaj golom Žirua, ali je u 36. minutu ostala bez Kilijana Mbapea koji je povredio rame u jezivoj sceni posle duela sa golmanom Urugvaja Martinom Kampanom.

Golman je potrčao ka Mbapeu da ga u kaznenom prostoru svoje ekipe "odsekao", jer je hitri Francuz već primio loptu. Martin je uklizao, Mbape je pao i rame mu se našlo u potpuno neprirodnom položaju.

Didije Dešam je morao da ga menja Florijanom Tovanom, a sada sledi strepnja da li će i koliko biti spremni za okršaj sa Liverpulom u Ligi šampiona za sedam dana.

Nejmar i Mbape su uz Kavanija deo udarnog trija PSŽ koji bi bez njih eventualno imao mnogo teži posao protiv Liverpula i Crvene zvezde u gostima, u odlučujuća dva kola Lige šampiona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

58 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve