Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 19.11.2018.

17:43

Krstajić: Mnogi su sumnjali, a mi smo prvi

Selektor Srbije Mladen Krstajić rekao je da maksimalno ozbiljno shvata utakmicu protiv Litvanije u Beogradu za overu prve pozicije u grupi C Lige nacija.

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

Krstajić: Mnogi su sumnjali, a mi smo prvi
StarSport

Dodao je da je njegov tim potpuno zaslužio trenutnu situaciju.

"Došli smo u poziciju da ono što smo zacrtali ostvarimo. Moramo da pokažemo kvalitet, verovatno su svi otpisali Litvaniju, ali mi nismo. Preostaje nam da pečatiramo mesto i toga su igrači svesni", rekao je Krstajić na konferenciji za medije u Kući fudbala u Staroj Pazovi.

Krstajić ne očekuje lak posao protiv selekcije koja do sada nema nijedan bod.

"Pre početka takmičenja nisam siguran da je bilo poverenja u momke posle Mundijala, da ne kažem mene... Suština je da moramo da budemo ozbiljni, idemo na tri boda i respektujemo Litvaniju. Zaslužili smo prvo mesto svojim igrama i rezultatima"
.

Pod znakom pitanja je Nemanja Matić zbog stomačnog virusa, Aleksandar Kolarov ima problem prstom, dok se Ljubomir Fejsa oporavio, a Milan Rodić odradio suspenziju žutih kartona. Krstajić se još jednom osvrnuo na trijumf protiv Crne Gore (2:1).

"Možda sam i ja imao subjektivan osećaj odmah, ali putem snimka drugu sliku sam imao. Možda smo delimično pokvarili penalom Mitrovića, kasnije i drugim delom, ali ne mogu igračima da zamerim. Moram da istaknem da smo i u drugom poluvremenu kontrolisali dešavanja... Normalno da je bilo grešaka koje ćemo da ispravimo",
kaže Krstajić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

95 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d