Nova vest
Fudbal

Nedelja, 18.11.2018.

18:50

Lev: Da ispratimo lošu godinu dobrim rezultatom

Selektor fudbalske reprezentacije Nemačke Joahim Lev rekao je da njegova ekipa lošu 2018. godinu želi da završi dobrim rezultatom u meču protiv Holandije.

Izvor: LN

Autor: LN

Lev: Da ispratimo lošu godinu dobrim rezultatom
Photo by Alexander Hassenstein/Bongarts/Getty Images

"Želimo da se pozdravimo sa ovom godinom dobrim rezultatom i da pokažemo navijačima da smo na pravom putu oporavka", rekao je Lev na konferenciji za novinare.

Nemačka u ponedeljak od 20.45 dočekuje Holandiju u poslednjem meču u Ligi nacija i taj meč neće imati rezultatski značaj pošto je ekipa Joakima Leva već ispala u B diviziju Lige Evropa.

Reprezentacija Nemačke je 2018. godinu počela kao aktuelni šampion sveta i jedan od favorita pred Mundijal u Rusiji, ali je onda usledio pad.

Nemačka je šampionat u Rusiji završila već u grupnoj fazi, a poslednji udarac ta ekipa doživela je u petak kada je Holandija pobedila Francusku i poslala je u niži rang takmičenja u Ligi nacija.

"Dugo smo bili na vrhu, a onda je došla godina u kojoj ništa nije funkcionisalo... Ovo je bilo nešto potpuno novo za mene. Došli smo u fazu da počinjemo od nule. Moramo da izvučemo pouke i preduzmemo odgovarajuće mere", rekao je Lev.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve