Nova vest
Fudbal

Subota, 17.11.2018.

23:42

Bonuči: Oni koji su mi zviždali su idioti!

Italija nije uspela da pobedi Portugal na "San Siru", meč je završen rezultatom 0:0, što je gostima obezbedilo plasman na finalni turnir Lige nacija.

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Bonuči: Oni koji su mi zviždali su idioti!
Photo by Claudio Villa/Getty Images

Pojedini igrači "azura" bili su na meti publike u Milanu, konkretno, Leonardo Bonuči, koji je prošlog leta baš iz Milana vratio u redove Juventusa.

Njemu je to očigledno teško palo, pa nije časio ni momenta da im uzvrati žestoko. Kaže da meč reprezentacije nije mesto da se izrazi nezadovoljstvo na klupskom nivou.

"Bilo je pojedinih idiota na tribinama koji su zviždali! Ja imam poverenje u svoje kolege iz tima i u selektora, to je jedino važno posle svega", rekao je Bonuči.

Italija je bila bolja u prvih pola sata igre, ali nije imala dovoljno oštrine u napadu.

"Dali smo sve od sebe. Prvo poluvreme je bilo odlično, imali smo dve ili tri šanse, ali nismo ih iskoristili. Portugal je u drugom delu promenio taktiku, blokirali su naše kreativne igrače, Veratija i Žorginja na sredini terena. Ipak, mogli smo ostvariti bolji rezultat", izjavio je defanzivac Juventusa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve