Nova vest
Fudbal

Subota, 17.11.2018.

22:39

Srbija protiv Litvanije za Ligu B, ubedljiv poraz Albanije od Škotske

Fudbaleri Rumunije pobedili su Litvaniju sa 3:0 u petom kolu četvrte grupe Lige C.

Izvor: PT

Autor: PT

Srbija protiv Litvanije za Ligu B, ubedljiv poraz Albanije od Škotske
Tanjug/ AP Photo/Vadim Ghirda

Ovaj rezultat znači da će "Orlovi" protiv Litvanije u utorak igrati za prvo mesto i plasman u Ligu B i plej-of Lige nacija.

Srbiji će biti i dovaljan remi protiv baltičke zemlje ukoliko Rumunija ne savlada Crnu Goru. Ako se to desi, onda naši reprezentativci moraju da osvoje sva tri boda.

Posle pet odigranih utakmica Srbije je prva sa 11 bodova, a Rumunija druga se dva manje, odnosno Crna Gora treća sa četiri manje.

Rumunija je do trijumfa došla golovima Puškaša, Keserua i Stančijua, koji su mreže tresli u sedmom, 47. i 65. minutu. Ranije u toku dana u grupi četiri Srbija je pobedila Crnu Goru sa 2:1.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Kada je reč o grupi jedan Lige nacija C, reprezentacija Albanije doživela je ubedljiv poraz od Škotske i to pred domaćom publikom (0:4).

Golove za goste postizali su Frejser (14), Flečer (45+2), Forest (55, 67).

Posle četiri odigrana meča Albanija ima tri boda, uz jednu pobedi i tri poraza, dok je Škotska druga sa istim brojem bodova kao i Izrael.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

U najvišem rangu Italija i Portugal odigrali su bez golova.

Portugal je ostao prvi na tabeli sa sedam bodova, dok je Italija druga sa dva manje.

Portugal je ovim remijem obezbedio plasman u plej-of, pošto je Italija odigrala sve mečeve, dok je njima ostao još jedan sa Poljskom, koja ne može da ih ugrzo.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve