Nova vest
Fudbal

Subota, 17.11.2018.

19:45

Mitrović o penalu: Nisam hteo da šutnem "panenku", moja glava...

Napadač Srbije Aleksandar Mitrović objasnio je kako je došlo do toga da ne iskoristi jedanaesterac na meču sa Crnom Gorom.

Izvor: B92

Autor:B92

Mitrović o penalu: Nisam hteo da šutnem
Foto:Starsport

U finišu prvog dela na 2:0, Mitrović je imao sjajnu priliku da reši meč, ali "panenkom" je pokušao da savlada golmana Crne Gore, što mu na kraju nije uspelo.

Golgeter Fulama kaže da je iz ovog naučio veliku lekciju i da tako nešto više neće ponoviti.

"Hteo sam da gađam baš tamo gde se golman nije bacio, ali ni sam ne znam što sam promenio odluku. Moja glava... Ne znam šta mi se desilo, da sam bar malo promašio nego za 10 metara. Znam da nikada neću više da probam tako da šutiram", rekao je Mitrović novinarima posle meča na stadionu "Rajko Mitić".

On kaže da je vežbao na treningu "panenku".

"Gledao sam Holandiju, Memfis Depaj je tako šutirao, a i na treningu sam vežbao".

Srećom, Mitrović je stigao da postigne gol iz igre, bio je to pogodak na asistenciju Aleksandra Kolarova. Ovo je "Mitrogolu" peti gol u Ligi nacija.

"Dugo igram sa njim, znam gde šalje opte i osetio sam momenat. Bila je teška situacija, ali je na kraju ispalo sve perfektno. Lepa asistencija i lep gol. Prvo poluvreme dobro, drugo je bilo loše, morali smo da drhtimo poslednjih deset minuta. Najbitnije je da se sve dobro završilo i da smo osvojili tri boda. Sada nas čeka Litvanija, treba ući ozbiljno u meč, igramo kući, trebalo bi da na pravi način završimo sve", zaključio je Mitrović.

Meč između Srbije i Livanije igra se u utorak, 20. novembra na stadionu Partizana. Utakmica počinje u 20.45.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve