Nova vest
Fudbal

Subota, 17.11.2018.

18:00

Tumbaković: Ako ništa, popravili smo utisak

Selektor Crne Gore Ljubiša Tumbaković rekao je da je drugo poluvreme protiv Srbije popravilo utisak lošeg prvog, ali i cele prošle utakmice sa istim rivalom.

Izvor: PT

Autor: PT

Tumbaković: Ako ništa, popravili smo utisak
Foto: Starsport

"Prvih 20-ak minuta imaju pozitivnu dimenziju, ali su brzo primljeni golovi promenili koncept i bilo je teško konsolidovati se do poluvremena. U drugom smo bili bolji, dali gol i mogli više, a ako ništa drugo, popravili smo utisak u odnosu na ono što se dešavalo i u Podgorici i sada u prvom poluvremenu", rekao je Tumbaković posle utakmice u Beogradu.

Crna Gora je poražena od Srbije rezultatom 2:1 i kolo pre kraja je ostala bez šanse za plasman u Ligu B.

Tumbaković je naveo da ima pozitivnih stvari, poput velikog broja mladih igrača u ekipi.

"Ima pozitivnih stvari, mnogo igrača koji su praktično do juče igrali u mladoj reprezentaciji i oni su izneli drugo poluvreme. To su fine stvari, afirmacija mladjih igrača kao garancija za nešto što treba da dodje. Ali, kada je takmičenje onda nema opravdanja", kazao je Tumbaković.

On je dodao da ništa posebno nije rekao igračima na poluvremenu i da je suština bila u tome: "Hajde da se pokažemo".

Porazom od Srbije, postoji mogućnost da Crna Gora i ispadne u Ligu D.

"Ispada da je najvažnije ono protiv Rumunije. Kada nemaš rezultat, svaka naredna je najvažnija. Trudićemo se, biće mnogo teško, mada je Srbija praktično osvojila prvo mesto i veliki je favorit protiv Litvanije, a Rumunija se bori za status i drugo mesto", rekao je Tumbaković.

Crna Gora će poslednju utakmicu u grupi igrati u utorak protiv Rumunije u Podgorici, dok će se Srbija sastati sa Litvanijom u Beogradu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve