Nova vest
Fudbal

Petak, 16.11.2018.

18:46

Valensija: Nisam povređen, Murinjo me sklonio iz taktičkih razloga

Kapiten Mančester junajteda Antonio Valensija mogao bi ponovo da uzburka duhove na "Old Trafordu".

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Valensija: Nisam povređen, Murinjo me sklonio iz taktičkih razloga
Photo by Ross Kinnaird/Getty Images

Valensija, koji je trenutno sa reprezentacijom Ekvadora, otkrio je za tamošnje medije pravu pozadinu situacije i zbog čega ga ove jeseni nema u timu sa "Old Traforda".

Meandžer Žoze Murinjo je nedavno rekao kako Valensija ne igra jer je povređen i nije fizički spreman da zaigra na najvišem nivou, ali čini se da je se iza svega krije nešto drugo.

"Nisam povređen. Trenutno ne igram, ali to je više iz taktičkih razloga. Ograč koji je igrao na mom mestu, Ešli Jang igrao je dobro. Morate da poštujete odluku menadžera", rekao je Valensija za "Area Deportiva".

Desnog spoljnjeg igrača Junajteda nije bilo u timu od poletka oktobra i remija sa Valensijom (0:0) u Ligi šampiona. On se takođe pre nekoliko meseci zamerio Murinju jer je lajkovao jedan post na Instagramu u kojem je traženo da Portugalac bude smenjen.

I pored toga, on ističe da je u dobrim odnosima sa menadžerom.

"Jedino što mogu je da se spremim i budem tu kada šef zatraži da igram. Moram biti spreman da se takmičim. Miran sam i znam da će ta prilika doći. Moj odnos sa Murinjom je oduvek bio dobar", rekao je kapiten Mančester junajteda.

Inače, Valensija je u četvrtak bio strelac videćeg gola za Ekvador u pobedi u prijateljskom meču sa Peruom od 2:0.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve