Nova vest
Fudbal

Petak, 16.11.2018.

18:05

Hrvati oslabljeni, Rakitić propušta meč sa Engleskom

Fudbaler Barselone Ivan Rakitić neće moći da pomogne "vatrenima" na gostovanju Engleskoj u Ligi nacija.

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Hrvati oslabljeni, Rakitić propušta meč sa Engleskom
Photo by Dan Mullan/Getty Images

Meč koji se igra u nedelju od 15 časova na "Vembliju" biže odlučujući u grupi u kojoj su dve reprezentacije, tako da će izabranici Zlatka Dalića biti bez jednog od najboljih igrača.

"Mogu da kažem da Ivan Rakitić neće biti u konkurenciji za utakmicu s Engleskom. On će se zbog povrede vratiti u Barselonu na dodatne preglede. Znate moju praksu da ne rizikujem sa povredema igrača koji nisu potpuno spremni", poručio je Dalić novinarima neposredno pred put u London.

Hrvati su u proteklom kolu kod kuće pobedili Španiju sa 3:2 i tako sebi dali šansu. Ipak, pitanje je ko će igrati umesto Rakitića.

"Neći ću mu zamenu. Tu su Vlašić, Badelj, Kovačić, Brekalo, ima opcija. Moramo već sada da uvodimo u vatru mlade igrače, ali ne smemo zaboraviti ni iskusne koji nose ekipu. Na mladima je da ih slušaju i da se što pre uklope u tim", zaključio je Dalić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve