Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 15.11.2018.

15:21

Janković: Ne pretimo Srbiji, ali Crna Gora će biti bolja nego u PG

Fudbaleri Partizana i reprezentativac Crne Gore Marko Janković očekuje težak meč na gostovanju Srbiju u Beogradu.

Izvor: B92

Autor:B92

Janković: Ne pretimo Srbiji, ali Crna Gora će biti bolja nego u PG
Foto: StarSport

"Orlovi" dočekuju "Sokolove" u subotu (15h) na stadionu "Rajko Mitić" u petom kolu Grupe C Lige B Lige nacija.

"Nedostaju nam veoma bitni igrači, ali nekako je lakše što sada od početka znamo da ih nema, nego kao prošli put kada se do kraja nije znalo hoće li igrati ili ne i bilo je teško pripremiti se za meč. Čeka nas teška utakmica protiv odlične reprezentacije. Svesno prepuštamo ulogu favorita Srbiji, ali sigurno se nećemo predati. Pokušaćemo da pružimo što bolju partiju i ako se ukaže šansa za pozitivan rezultat, verujem da ćemo je iskoristiti", rekao je Janković.

Pre mesec dana Srbija je slavila 2:0 u Podgorici, ali Crnogorci najavljuju da će sada odigrati mnogo bolje.

"Ne znam kakva će biti Srbija u odnosu na prvi meč, ali definitivno očekujem bolju Crnu Goru, odvažniju i hrabriju u igračkom smislu. Treba da pokušamo više da igramo, da zaprijetimo. Naravno, ne pretimo Srbiji, ali u nekim delovima prošle utakmice nismo izgledali onako kako su svi navikli. Ne znam da li je to bio pad koncentracije ili samopouzdanja, ali daćemo sve od sebe i u obavezi smo da popravimo utisak", kaže fudbaler Partizana.

Janković je u prethodnom periodu imao problema sa povredom, ali to neće biti prepreka da zaigra protiv Srbije.

"Muči me povreda trbušnog zida, vučem to mesec, mesec i po... Povreda je dosta neugodna i sporo prolazi. Zahteva dosta odmora, a ja ga jednostavno nemam. Ali, iz dana u dan mi je bolje. Spreman sam, na selektoru je da odluči ko će igrati", poručio je Janković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve