Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 15.11.2018.

12:12

Arnautović: Misle da je i dalje rat – Srbin sam, ali ne mrzim BiH

Reprezentativac Austrije Marko Arnautović spreman je na pritisak sa tribina i brojne zvižduke u meču sa Bosnom i Hercegovinom.

Izvor: AK

Autor: AK

Arnautović: Misle da je i dalje rat – Srbin sam, ali ne mrzim BiH
Foto: Getty images

Austrija dočekuje BiH u četvrtak u Beču u presudnom meču u borbi za plasman u Ligu A Lige nacija, u kojem mora da pobedi "Zmajeve" ako želi da osstane u igri za prvo mesto u Grupi 3.

"Očekujem da će me navijači izviždati, ali ne smem dozvoliti da me događanja na tribinama izbace iz takta, moram ostati koncentriran na fudbal. Srbin sam, ali ne mrzim ni Bosnu, ni Hrvatsku niti bilo koju drugu slovensku zemlju. Razumem da ljudi na Balkanu i dalje misle da smo u ratu, ali za mene rat više ne postoji. Svima želim sve najbolje", rekao je Arnautović.

S druge strane, bosanskohercegovački tim može da priušti i minimalan poraz zbog pobede od 1:0 u prvom susretu, jer ima šest bodova više od rivala.

"Ovo je za mene utakmica kao i bilo koja druga, samo što ću dobro razumeti šta protivnici pričaju na terenu", rekao je drgi Srbin iz austrijskog tima Aleksandar Dragović.

Austrija i BiH igraju od 20.45 na "Ernst Hapel" stadionu u Beču.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

38 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve