Nova vest
Fudbal

Utorak, 13.11.2018.

14:45

"Ibrahimović je lud, nadam se da samo glumi"

Nekadašnji sudija francuske lige Toni Šapron kritikovao je švedsku fudbalsku zvezdu Zlatana Ibrahimovića.

Izvor: LN

Autor: LN

Photo by Katharine Lotze/Getty Images

Šapron je sudeći Ligu 1 proveo 12 godina i u par navrata je imao susret sa Ibrahimovićem, koji je deo karijere proveo u Pari Sen Žermenu.

"Zlatan Ibrahimović je veoma naporan čovek. To se ne odnosi samo na sudije, već i na saigrače. Konstantno je nezadovoljan njihovom igrom i često traži kavgu sa protivnicima. On je lud. Nadam se da je to sve bila samo gluma, jer je rekao toliko ludih stvari. Nadam se da ne misli stvarno tako", rekao je Šapron, preneo "The Sun".

Šapron je po zanimanju policajac, a kao fudbalski sudija delegirao je preko 1.500 mečeva.

Francuz se prisetio jednog meča PSŽ-a i LOrijena u kojem je Ibrahimović postigao het-trik. Posle sudijskog zvižduka Zlatan je prišao Toniju, zapucketao prstima i uputio sudiji zahtev da mu uruči loptu.

Šapronu se to nije svidelo rekavši da on uvek rečenice završava sa "molim i hvala": "To je pitanje vaspitanja, on jednostavno nema poštovanje", jasan je Šapron.

Inače, Šapron je početkom 2018. godine suspendovan od strane Fudbalskog saveza Francuske jer, navodno, pokušao da šutne fudbalera Nanta Dijega Karlosa nakon što mu je dao žuti karton. Nedugo zatim je i završio sudijsku karijeru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve