Nova vest
Fudbal

Utorak, 13.11.2018.

10:10

Lalatović napušta kormilo Radničkog

Nenad Lalatović po svemu sudeći više neće biti trener fudbalera Radničkog iz Niša.

Izvor: B92

Autor:B92

Lalatović napušta kormilo Radničkog
Foto:Starsport

Uprava kluba sa Čaira je i pored drugog mesta i dobrih rezultata navodno nezadovoljna sve češćim Lalatovićevim odsustvima sa klupe.

To je bio slučaj i proteklog vikenda na utakmici sa Proleterom u kojem su Nišlije slavile sa 2:1. Tada je njegovo odsustvo objašnjeno zdravstvenim problemima.

Kako je preneo"Sportski žurbal", u toku su pregovori između niškog kluba i Lalatovića o modelu prekida ugovora. Među čelnicima Nišlija navodno je sazrelo uverenje da klub, uprkos dobrim rezultatima, ne može da toleriše česta odsustva šefa stručnog štaba sa utakmica. To izuskuje hitan raskid saradnje.

Lalatović ove sezone nije vodio Radnički čak na tri utakmice, sa Crvenom zvezdom, OFK Bačkom i konačno proteklog vikenda sa Proleterom.

Izvesno je da će Lalatović otići, a isti izvori navode da je poznato i ime mogućeg naslednika. U pitanju je bivši trener Vojvodine, Aleksandar Veselinović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

43 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve