Nova vest
Fudbal

Utorak, 13.11.2018.

09:42

Igrači Junajteda zameraju Murinju što favorizuje Matića

Nije lako Žozeu Murinju na klupi Mančester junajteda. Tim je daleko od pozicija koje vode u Ligu šampiona, poraženi su u gradskom derbiju, nezadovoljstvo tinja.

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Igrači Junajteda zameraju Murinju što favorizuje Matića
Photo by Laurence Griffiths/Getty Images

Kako je preneo "Tajms" u svlačionici Junajteda je došlo do turbulencije jer određena grupa igrača zamera Žozeu Murinjo što Nemanja Matić ima poseban tretman.

Reprezentativac Srbije koji je na "Old Traford" došao u leto 2017. godine za 45 miliona evra, odigrao je svaku utakmicu u Premijer ligi ove sezone kada je bio zdrav.

Međutim, Matić ove sezone igra prilično slabo i neubedljivo, muči se da uđe u formu i otuda su pojedini igrači kluba sa Teatra snova navodno počeli da postavljaju pitanje zbog čega je Matić uvek u timu. Oni imaju utisak kako će Matić igrati uvek, bez obzira na formu.

Pojedini mediji na Ostrvu su Nemanju označili i kao direktnog krivca za treći gol Mančester sitija u nedeljnom gradskom derbiju. On je dozvolio Ilkaju Gundoganu da mu izmakne pažnji i postigne gol kojim je potvrdio pobedu šampiona od 3:1.

Matić je, istina, po dolasku u Junajted bio jedan od najboljih igrača, neretko je bio i igrač utakmice, ali ove sezone je daleko od forme i očekivanih partija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

36 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve