Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 12.11.2018.

17:05

Kolarov: Reprezentacija bolja bez mene? Odlično, mogu u penziju

Kapiten reprezentacije Srbije Aleksandar Kolarov na sarkastičan način je prokomentarisao konstataciju da je selekcija igrala dobro bez njega pre mesec dana.

Izvor: AK

Autor: AK

Kolarov: Reprezentacija bolja bez mene? Odlično, mogu u penziju
Foto: StarSport

Kolarov zbog povrede nije bio deo tima koji je slavio u Crnoj Gori 2:0, a potom zamalo trijumfovao i u Rumuniji (0:0).

Na tim utakmicama ga je sjajno odmenio bek Crvene zvezde Milan Rodić, ali se defanzivac Rome vratio u tim uoči novog derbija sa Crnom Gorom i meča sa Litvanijom.

Pročitajte još Srbija bez Sergeja na Crnu Goru, neizvesni Kostić i Fejsa VIDEO

"Odigrali smo na dobrom nivou u Podgorici i Bukureštu, a u Rumuniji je falio samo gol. Cilj je ispunjen, sve je u našim rukama, igramo dobro i možemo da budemo zadovoljni. Drago mi je da reprezentacija igra bolje bez mene. Tako da mogu u penziju na miru",
rekao je Kolarov.

Selektor Srbije Mladen Krstajić je potvrdio da će Kolarov opet biti prvi levi bek reprezentacije, iako je zbog uloge u timu Ajntrahta opcija na toj poziciji i Filip Kostić, koji doduše propušta ovo okupljanje zbog operacije.

Pročitajte još Krstajić o Pavkovu: Za reprezentaciju potreban kontinuitet VIDEO

"Bez obzira na poziciju na kojoj se nalaze igrači. Nije mesto za šalu. Što se tiče Rodića, on je odigrao kako se očekuje od njega i ne može da igra. Kostić u Frankfurtu igra 3-5-2 pa pokriva celu levu stranu. Naš sistem igre je drugačiji i kod nas levog beka igra Kolarov",
rekao je Krstajić.

Srbija u subotu dočekuje Crnu Goru ("Rajko Mitić"), a tri dana kasnije i Litvaniju (stadion "Partizan"), u poslednjim mečevima grupne faze Lige nacija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve