Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 12.11.2018.

16:35

Terzić: Nema dokaza za "Ekipovu" priču, nezrelost Partizanove uprave

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić prokomentarisao je pobedu nad Liverpulom, optužbe "Ekipa" za nameštanje i poklon Partizana Jirgenu Klopu.

Izvor: B92

Autor:B92

Terzić: Nema dokaza za
Foto: StarSport

Zvezda je prošlog utorka zaprepastila fudbalski svet pobedom nad vicešampionom Evrope 2:0 u Ligi šampiona.

"Verujte mi, osećalo se u vazduhu da se sprema nešto specijalno. Danima je vladala pozitivna atmosfera i provejavala neka čudna energija. Kroz hodnike, u svlačionici, na terenu… Sretao sam zaposlene na stadionu, slušao komentare tipa 'osećam da možemo'. Kao da se zajednička vera pretvorila u nešto natprirodno i čudo se dogodilo", rekao je Terzić za "Mondo".

Ova pobeda došla je nekoliko nedelja nakon optužbi prestižnog francuskog dnevnika "Ekip" (L'Equipe) u umešanost Zvezdinih zvaničnika u klađenje na ubedljiv poraz od Pari Sen Žermena.

"Ono što je najvažnije, francusko tužilaštvo i policija nemaju nikakve dokaze da je bilo ko iz Crvene zvezde umešan u tu priču. Imamo jasnu poruku iz Niona da UEFA ne vodi nikakvu istragu protiv našeg kluba", kaže direktor Zvezde.

Čelnicima Zvezde se nije svidelo što je rukovodstvo najvećeg rivala Partizana poklonilo menadžeru Liverpula Jirgenu Klopu dres sa brojem "4".

"To dovoljno govori o nezrelosti tih ljudi da vode jedan veliki klub kao što je Partizan. Pazite situaciju, u Beograd dolazi nemački trener koji sedi na klupi engleskog kluba i oni mu uručuju dres kao aluziju na četiri gola protiv srpskog kluba. Nemam reči. Evo kako im se vratilo, jednom spektakularnom pobedom Zvezde nad tim istim Jirgenom Klopom", ističe Terzić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

229 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d