Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 12.11.2018.

14:55

Ronaldo: Rekao sam Iguainu, smiri se čoveče

Kristijano Ronaldo je sa Juventusom slavio pobedu u derbiju sa Milanom u čijem centru pažnje se zbog isključenja i promašenog penala našao Gonzalo Iguain.

Izvor: B92

Autor:B92

Ronaldo: Rekao sam Iguainu, smiri se čoveče
Photo by Marco Luzzani/Getty Images

Reprezentativac Argentine nije mogao da obuzda temperament pa je ušao u žučnu raspravu sa sudijom.

Takvo ponašanje ga je koštalo isključenja, a Iguain se zbog svega što je učinio na utakmici sa Starom Damom kasnije izvinio.

Kristijano Ronaldo je otkrio šta je rekao Iguainu kada je izlazio sa terena.

"Rekao sam mu, smiri se čoveče, rizikuješ još veću suspenziju. Možda nije uradio previše, bio je nervozan jer su gubili što je i razumljivo. Nadam se da ga neće preterano kazniti", rekao je Ronaldo za "Skaj Italija".

S druge strane, trener Milana Đenaro Gatuzo nije imao previše razumevanja za Argentinca.

"Nadam se da će se izviniti pre svega sudijama zbog onakvog ponašanja. Mora da nauči da se kontroliše. Video sam koliko je tereta na njegovim plećima, izvodio je penal protiv svog kluba, svi koji su igrali znaju kakve su emocije u tim situacijama", rekao je Gatuzo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

5 h

U fokusu

Vidi sve