Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 12.11.2018.

14:47

Nasri na medicinskim pregledima u Vest Hemu

Vest Hem će po svemu sudeći dobiti značajno pojačanje za nastavak sezone.

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Nasri na medicinskim pregledima u Vest Hemu
Photo by Dean Mouhtaropoulos/Getty Images

Nekadašnji igrač Arsenala Samir Nasri trebalo bi da potpiše kao slobodan agent.

Ostrvski mediji prenose da je Nasri na pregledima u Londonu i da je dogovorio godišnju platu u visini od oko 5.7 miliona evra.

Problem za Vest Hem je što Nasri ne može da igra pre početka sledeće godine. On je pod jednoipogodišnjom suspenzijom zbog korišćenja stimulativnih sredstava i narkotika, a ona ističe tek u decembru.

Nasri je pod suspenzijom zbog toga što je u decembru 2016. prekršio pravila Svetske antidoping agencije. Kako kažu pravila, on može da zaigra tek početkom januara, ali to ga ne sprečava da već ovih dana počne da trenira sa ekipom.

Bilo je govora da bi Nasri mogao da pređe u Everton, ali čelnici kluba nisu bili spremni da realizuju takav transfer.

Nasri je imao prvu želju da zaigra u nekom od klubova u Americi, ali kako niko od njih nije bio spreman da mu da nedeljnu platu od 115.000 evra, rešio je da pokuša u Premijer ligi.

Dobra stvar za Nasrija je to što je menadžer Vest Hema Čileanac Manuel Pelegrini sa kojim je zajedno sarađivao u periodu kada su bili u Mančester sitiju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve