Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 12.11.2018.

08:25

Nikola Đurđić ponovo blistao

Srpski fudbaler Nikola Đurđić ponovo je blistao u dresu Hamarbija, ovaj put u duelu poslednjeg kola švedskog prvenstva sa Estersundsom, koji je završen 3:3.

Izvor: B92, sem

Autor:B92, sem

Nikola Đurđić ponovo blistao
Photo by Lars Baron/Bongarts/Getty Images

Đurđić je bio najbolji igrač na terenu i golom, asistencijom i iznuđenim penalom je najzaslužniji što je njegov tim uspeo da izvuče bod na ovom gostovanju.

Domaćini su prvih 45 minuta igre završili vođstvom od 2-0, golovima Mukibija i Islamovića. Ipak, već u prvom minutu nastavka, Đurđić vraća svoj tim u igru na dodavanje Bjorna.

Igrao se 70. minut kada je Đurđić oboren u kaznenom prostoru, a najstrožu kaznu je uspešno izveo Hamad, pa je rezultat bio nerešen 2-2.

Sedam minuta kasnije, Estersunds ponovo dolazi do prednosti, ovaj put je strelac bio Selars. Srpski fudbaler je ipak imao poslednju reč i u prvom minutu sudijske nadoknade, asistirao je Vladimiru Rodiću za konačnih 3-3.

Đurđić je tako došao do svog 13. gola u šampionatu i trećeg mesta liste strelaca. Srpski centarfor je takođe ovom partijom bio i najbolje ocenjeni igrač kola.

Hamarbi je ovim remijem na kraju zauzeo četvrto mesto, iza Malmea koji je imao bolju gol razliku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve