Nova vest
Fudbal

Nedelja, 11.11.2018.

19:56

Jović briljirao, dva puta strelac protiv Šalkea

Reprezentativac Srbije Luka Jović nastavio je sa odličnim partijama u dresu Ajntrahta iz Frankfurta. Postigao je dva gola u pobedi nad Šalkeom od 3:0.

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Jović briljirao, dva puta strelac protiv Šalkea
Photo by Alex Grimm/Bongarts/Getty Images

Srpski napadač je prosto bio nezadrživ, sa dva nova pogotka došao je do ukupno devet na isto toliko mečeva i sada je na čelu liste strelaca u Bundesligi.

Izabranici trenera Adija Hitera su još jednom pokazali da su pravi hit sezone, a treba istaći da su u ovom meču igrala sva tri srpska fudbalera u timu Ajntrahta.

Luku Jovića je u 82. minutu zamenio Mijat Gaćinović, dok je Filip Kostić, asistent kod drugog gola Jovića, odigrao svih 90 minuta.

Prvi gol na susretu Jović je postigao u 61. minutu. Lopta se odbila do njega od Ante Rebića, Jović je primio na nekih 20 metara, ušetao se kraj nekoliko defanzivaca Šalkea i raspalio po golu i golman gostiju Farman nije imao šanse. Kako je to uradio pogledajte OVDE.

Dvanaest minuta kasnije, bivši napadač Crvene zvezde postigao je novi gol. Filip Kostić je bukvalno protutnjao po levom boku, poslao je povratnu loptu na desetak metara, natrčao je Jović i zatresao mrežu. Njegov drugi gol pogledajte OVDE.

Konačnih 3:0 za Ajntraht postavio je napadač Sebastijan Haler u 81. minutu. On je posle kornera i gužve koja se stvorila pred golom gostiju bio najprisebniji, sa nekoliko metara poslao je loptu u mrežu Šalkea.

Ovim trijumfom igrači Ajntrahta su preskočili na tabeli Bundeslige ekipu Bajerna na osnovu gol razlike, oba tima posle 11. kola imaju po 20 bodova.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

108 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve