Nova vest
Fudbal

Nedelja, 11.11.2018.

18:05

Ludnica i sedam golova na Kamp nou – Betis šokirao Barselonu!

Fudbaleri Barselone poraženi su pred domaćom publikom od Betisa sa 4:3 u 12. kolu španskog šampionata.

Izvor: PT

Autor: PT

Ludnica i sedam golova na Kamp nou – Betis šokirao Barselonu!
Foto: Getty Images

Katalonski klub doživeo je pravi šok na Kamp nou, pošto je dozvolio ekipi iz donjeg dela tabele da postigne čak četiri pogotka.

Barselona je delovala veoma loše i Betis je potpuno zasluženo došao do tri boda na najtežem gostovanju u La Ligi.

Već na poluvremenu bilo je 2:0 za Betis. Golove za goste postigli su Žunior u 20. i Hokain u 34. minutu. Barsa je u prvom periodu igre bila razbijena.

Očekivao se odgovor ekipe Ernesta Valverdea i to se desilo. Mesi je iz penala u 67. smanjio na 1:2, međutim samo četiri minuta kasnije Lo Selso je povisio na 3:1.

Barsa je ponovo uspela da se vrati, pošto je Arturo Vidal u 79. minutu smanjio na jedan gol zaostatka, ali je Rakitić u 81. dobio drugi žuti karton posle čega je bilo jasno da će se katalonski klub teško vratiti.

Šampioni Španije nisu uspeli u nameri da izbegnu poraz, pošto su do kraja meča primili, ali i dali gol. Serhio Kanales je u 83. postigao treći gol u sezoni za 4:2, a Mesi je u nadoknadi vremena smanjio na 3:4. Ipak, vremena nije bilo i Barsa je poražena.

Barselona je pretrpela drugi poraz u sezoni i ovo je prvi put od 2003. godine da su primili četiri gola pred domaćom publikom.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

82 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve