Nova vest
Fudbal

Petak, 09.11.2018.

21:00

Ne zna se šta je lepše – dva gola Aleksića za čistu "desetku"! VIDEO

Srpski internacionalac Danijel Aleksić odigrao je odličan meč protiv Trabzona u turskom šampionatu.

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

Ne zna se šta je lepše – dva gola Aleksića za čistu
Getty images

Aleksić je za ekipu Malatije u kojoj igra i Mičel Donald, bivši kapiten Zvezde, postigao dva gola i asistirao jednom.

U kombinaciji sa ostalim statističkim parametrima, Sofa Score mu je dao ocenu deset, što je pre njega pošlo za rukom i Luki Joviću kada je dao pet golova Fortuni Dizeldorf.

Ovog puta je Aleksićev tim pobedio sa 5:0. Tim trijumfom su dospeli do drugog mesta na tabeli turske Superlige. Aleksić je dao drugi i treći gol za svoju ekipu, a kod petog je asistirao Giljermeu. Teško je odrediti koji je potez bio lepši.

Prvi pogodak je srpski fudbaler dao u 38. minutu kada je presekao akciju gostiju, povukao kontru, odložio loptu na bok, sačekao centaršut i maestralnom reakcijom savladao golmana Trabzona.

U 48. minutu, Malatija je imala slobodan udarac, Aleksić ga je izveo u stilu Roberta Karlosa i raspalio felš koji je završio u mreži.

Četvrti gol je dao Butaib u 51. minutu, da bi Aleksić u 64. "bocnuo" loptu i kroz sredinu prebacio čitavu odbranu Trabzonspora i namestio gol Giljermeu.

Ispred Malatije je posle 12 odigranih kola samo Bašakšehir sa 24 boda, dok Malatija ima 21.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve