Nova vest
Fudbal

Petak, 09.11.2018.

10:35

Klop naučio lekciju, sad želi da dovede Jovića iz Ajntrahta

Poraz od Crvene zvezde naterao je menadžera Jirgena Klopa da ozbiljnije porazmisli o angažovanju nekog od srpskih fudbalera.

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Klop naučio lekciju, sad želi da dovede Jovića iz Ajntrahta
Photo by Alexander Hassenstein/Bongarts/Getty Images

Ovoga puta, Nemac nije zainteresovan direktno za nekog igrača iz sadašnjeg tima Crvene zvezde, već za njenog bivšeg golgetera, Luku Jovića.

Mladi napadač blista ove sezone u dresu Ajntrahta iz Frankfurta i to je , sudeći po pisanju ostrvskih i nemačkih medija, ozbiljno privuklo Klopovu pažnju.

Jović je u četvrtak u Ligi Evrope postigao deseti gol ove sezone za tim iz Frankfurta i trenutno je najubojiti igrač ekipe u ovom takmičenju sa tri postignuta gola. Ajntraht je kao gost pobedio Apolon sa 3:2, a Jović je bio strelac vodećeg gola.

Portal "LFC Globe" tvrdi da Jirgen klop redovno prati dešavanja u Bundesligi te da mu posebno imponuju igre mladog srpskog napadača.

Portal takoše tvrdi da je malo verovatno da bi "crveni" pokušali da ga dovedu u januaru imajući u vidu činjenicu da je "srpski Falkao" trenutno u drugoj sezoni na pozajmici Ajntrahtu od strane matičnog kluba, Benfike.

Verovatnija je opcija da se sa transferom ide narednog leta, dok se vrednost Jovića trenutno procenjuje na oko 25 miliona evra.

Osim Liverpula, nedavno su interesovanje za srpskog napadača pokazala još dva kluba, Bajern i Napoli.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

48 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve