Matić: Nije istina da se igrači ne slažu sa Murinjom

Nemanja Matić, vezista Mančester junajteda, u inervjuu za "Sportklub" negirao je da postoji sukob na relaciji menadžer-igrači.

Izvor: B92 Srbija
Podeli
Photo by Michael Steele/Getty Images
Photo by Michael Steele/Getty Images

Matić se osvrnuo na konstantne kritike na račun tima posle lošeg starta sezone.

"Crveni đavoli" su u međuvremenu podigli formu, ali i dalje ne igraju na nivou koji zahtevaju navijači.

"Nije istina da sukob postoji, to mogu da tvrdim jer sam svedok iz svlačionice. Kada nema rezultata, odmah počinju takve priče, ali mi smo jedinstveni, svi smo zajedno i znamo da smo svi u problemu kada problem postoji. Verujemo u rad svog menadžera, tako će biti i ubuduće, ne vidim da ima problema na relaciji trener-igrači", rekao je Matić za "Sportklub".

On je pričao i sledećoj utakmici u Ligi nacija sa Crnom Gorom.

"Treba da uđemo bez posebnih emocija, sportski, kao što je bilo u Crnoj Gori. Srbija je dosta podmladila ekipu, ima mnogo igrača koji obećavaju da će biti nosioci naše selekcije – tu mislim na Milenkovića, Veljkovića, Maksimovića, Gaćinovića… Naravno, Mitrović je još mlad, mlad je i ušao u reprezentaciju. Srbija ima ekipu koja će tek napredovati i koja može dosta više. Na kraju Lige nacija, ako sve bude u redu, bićemo prvi. Ono pravo nas ipak očekuje od marta, kvalifikacija u dosta težoj grupi", dodao je Matić.

strana 1 od 2 idi na stranu