Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 08.11.2018.

17:15

Hrvat objasnio Englezima zašto je Liverpul izgubio u Beogradu

Fudbaler Čelsija Mateo Kovačić rekao je pred utakmicu svoje ekipe protiv BATE Borisova da "Plavcima" ne sme da se "desi Liverpul".

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

Hrvat objasnio Englezima zašto je Liverpul izgubio u Beogradu
Getty images

Liverpul je u utorak uveče poražen u Beogradu 2:0 od Crvene zvezde, iako su mnogi, pa i navijači Zvezde računali to kao gotovo nemoguću misiju.

Milan Pavkov je golovima u 22. i 29. minutu razuverio sve i načinio beogradske crveno-bele jednom od najlepših evropskih fudbalskih vesti.

Kovačić zbog ishoda beogradskog meča poziva na oprez svoju ekipu.

"Gledao sam utakmicu u utorak i Liverpul se mnogo mučio. U Beogradu je atmosfera paklena, teško je igrati tamo i tako će biti i ovde (u Borisovu). Ovo su utakmice gde morate da se maksimalno skoncentrišete ili gubite. Moramo da budemo spremni da se ono što se desilo Liverpulu ne desi i nama"
, rekao je Kovačić, a preneli engleski mediji.

BATE Borisov dočekuje Čelsi u četvrtak uveče u četvrtom kolu grupne faze, grupe L, Lige Evrope. Čelsi je u toj grupi prvi sa devet bodova, a BATE je četvrti sa tri boda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

83 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve