Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 08.11.2018.

08:40

Englezi kritikovali Markovića zbog Zvezde – LM: Navijač sam Partizana

Lazar Marković, fudbaler Liverpula, oglasio se povodom brojnih kritika koje su mu uputili navijači "redsa" posle meča Crvene zvezde i vicešampiona Evrope.

Izvor: PT

Autor: PT

Englezi kritikovali Markovića zbog Zvezde – LM: Navijač sam Partizana
Photo by Alex Livesey/Getty Images

Marković je na Tviteru u utorak veče "lajkovao" post Davida Vujanića, poznatog pod nadimkom "VUJ", koji je postavio zastave Srbije.

Navijači Liverpula videli su to i logično su povezali sa utakmicom između Crvene zvezde i Liverpula, a tvit i jeste bio napisan zbog pobede crveno-belih jer je "VUJ" veliki navijač šampiona Srbije.

Na društvenim mrežama odmah su krenuli komentari kako je Liverpul trebao da ostavi Markovića u Beogradu, kako Liverpul mora da ga pošalje u Ligu 1 (treći rang u Engleskoj)...

Britanski "Dejli mejl" napravio je i vest kako su navijači "redsa" ljuti na Markovića zbog jednog "lajka", pa je zbog toga nekadašnji igrač Partizana morao da se oglasi.

"Dragi ljudi, 'lajkovao' sam sliku sa zastavama Srbije. Nekadašnji sam igrač beogradskog Partizana i veliki navijač (kluba). Kao takav, očigledno nisam mogao da slavim pobedu Crvene zvezde. Pogotovo ne protiv Liverpula. Hvala svima!", napisao je Marković na zvaničnom Tviter profilu.

Marković ove sezone ne dobija uopšte priliku u Liverpulu i velika je verovatnoća da će napustiti klub sa Enfilda u budućnosti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

73 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve