Nova vest
Fudbal

Sreda, 07.11.2018.

16:10

Van Bomel: Teren na Vembliju je sr**e

Trener PSV Mark van Bomel kritikovao je stanje terena na Vembliju, ali je rekao da loš teren nije razlog poraza njegove ekipe od Totenhema u Ligi šampiona.

Izvor: PT

Autor: PT

Van Bomel: Teren na Vembliju je sr**e
Foto: Getty Images

PSV je u utorak u Londonu izgubio od Totenhema sa 1:2 i ostao bez šansi da na proleće nastavi takmičenje u Ligi šampiona.

Osam dana pre tog meča na Vembliju je odigrana NFL utakmica, a organizatori su pokušali da poprave teren.

"Teren je sr**e. Znate šta mislim, loš je. U Holandiji kažemo sr**e malo brže nego na engleskom. Nije dobar, ali ne žalimo se. Trenirali smo pre utakmice i rekao sam igračima da moraju da se naviknu na teren. Naravno, svi žele dobar teren, ali nije dobar i morate to da prihvatite", rekao je Van Bomel preneli su britanski mediji.

Takođe i defanzivac Totenhema Tobi Aldervejreld kritikovao je teren i rekao da podloga nije bila dobra za igranje "dobrog fudbala".

"Ne želim od toga da pravim veliki problem, ali teren nije dovoljno dobar da se igra dobar fudbal. Uz sve okolnosti, mislim da smo bili dobri", rekao je on.

Totenhem će sledeći put igrati na Vembliju 24. novembra protiv Čelsija u Premijer ligi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve