Nova vest
Fudbal

Sreda, 07.11.2018.

18:59

"Kada čujemo delije, Žule, Savić i ja volimo da pevamo na terenu"

Fudbaler Crvene zvezde Marko Gobeljić gostujući na televiziji "PRVA" rekao je da igrači još nisu svesni posle pobede nad Liverpulom.

Izvor: B92

Autor:B92

Starsportphoto

"Crveno-beli" savladali su favorizovanog engleskog rivala sa 2:0 u četvrtom kolu grupe C Lige šampiona.

Heroj srpskog šampiona bio je napadač Milan Pavkov koji je postigao oba gola, a koji je tokom same utakmice dobio pesmu od navijača.

Njoj su se tokom igre priključili i igrači.

"Istina je, kada smo na terenu, Žule (Stojković), Savić i ja volimo da pevamo na terenu. Pogodila nam se baš ta pesma o Pavkovu. On nije bio svestan u početku da je pesma o njemu, pitao je Nenu Krstičića šta pevaju navijaču, a dobio je odgovor da pevaju o njemu. Sigurno je bio presrećan", rekao je Gobeljić.

Zvezdin univerzalac dodao je da retko koja ekipa može da nadjača energiju koju daju navijači.

"Hemija između igrača i navijača je nezamisliva. Oni su uvek naš 12. igrač i mislim da niko u istoriji Crvene zvezde nije imao ovakav odnos sa navijačima. Bilo je dosta dobrih generacija, ali mislim da je ova nešto posebno i to je ono što pravi rezultat", dodao je Gobeljić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve