Nova vest
Fudbal

Sreda, 07.11.2018.

14:45

Ima li kraja mukama Monaka – Ribolovljeva ispituju o korupciji

Ruski milijarder Dmitri Ribolovljev zadržan je na ispitivanju u utorak zbog istrage o korupciji i zloupotrebi uticaja, potvrdila su dva advokata Rusa.

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

Ima li kraja mukama Monaka – Ribolovljeva ispituju o korupciji
EPA/SEBASTIEN NOGIER

Blumberg piše da su Erv Temem i Tomas Đakardi rekli da je njihov klijent ispitivan na osnovu nekih informacija uzetih iz telefona jednog advokata.

"Žao nam je zbog narušavanja privatnosti u istrazi i tražimo da se pretpostavka nevinosti Dmitrija Ribolovljeva strogo poštuje", navode.

Ribolovljev je zadržan i jednu noć u pritvoru i u sredu ujutru je ispitivanje nastavljeno. Usred čitave te situacije, klub u njegovom vlasništvu, Monako iz dana u dan doživljava nove rezultatske ponore.

Šampion Francuske iz sezone 2016/2017. je najnoviji nokaut doživeo u utorak uveče kada ga je Briž pobedio sa 4:0 u Ligi šampiona.

Dovođenje novom trenera u liku Tijerija Anrija nije pomoglo kao šok terapija, pa se posle situacije, u kojoj se našao Ribolovljev, opravdano postavlja pitanje ima li kraja mukama "Kneževa"? Oni su trenutno pretposlednji u Ligi 1 sa samo sedam bodova iz 12 utakmica.

Kada je reč o Ligi šampiona, Monako ima jedan bod posle četiri kola i gol razliku 2-10 i nalazi se na poslednjem mestu grupe A.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve