Nova vest
Fudbal

Sreda, 07.11.2018.

12:45

ANKETA: Da li Zvezda može do proleća u Evropi?

Fudbaleri Crvene zvezde pobedom nad Liverpulom s pravom mogu da se nadaju plasmanu u nokaut fazu Lige Evrope ili Lige šampiona.

Izvor: PT

Autor: PT

ANKETA: Da li Zvezda može do proleća u Evropi?
Foto: Starsport

Izabranici Vladana Milojevića iznenadili su "redse" na stadionu "Rajko Mitić" i sada imaju četiri boda, jedan manje od Pari Sen Žermena i dva od Napolija i Liverpula.

U grupi "smrti" sve je otvoreno i poslednja dva meča u grupi odlučiće ko će u elitno, a ko u drugo po rangu elitno evropsko fudbalsko takmičenje.

Pre ovog susreta samo su oni najveći optimisti milslili da je tako nešto moguće, a posle meča sa Liverpulom sasvim je realno da se nadaju plasmanu, makar, u Ligu Evrope.

"Mnogi u nas nisu verovali. Imamo šanse, treba dokazati u naredne dve utakmice, treba pokušati napraviti povoljne rezultate. Možda i prođemo grupu! Nikad se ne zna, ova ekipa pomera sve granice. Pomerila je i prošle godine, ušli smo tada posle deset godina u Ligu Evrope, sada posle više od 25 godina smo u Ligi šampiona. Ko zna, možda prođemo grupnu fazu, treba samo verovati", rekao je golman Zvezde Milan Borjan posle meča.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

41 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve