Živa o L'pulu: Sirotinja, jedu tri puta dnevno, tu su i plavuše VIDEO

Milan Živadinović, nekadašnji selektor rerpezentacije Jugoslavije, pohvalio je igru Crvene zvezde, a dotakao se i fudbalera Liverpula.

PTIzvor: B92
Podeli
Foto: TV Prva
Foto: TV Prva

Pao Liverpul – Zvezda zgazila vicešampiona Evrope!

Britanci u šoku: Salah hoće sve sâm, Pavkov ponizio Liverpul FOTO

ESPN: Crvena zvezda – fudbal ovo ne sme da izgubi!

Živadinović je gostovao u vestima televizije Prva i novinaru Darku Jevtiću rekao je da su igrači Liverpula ušli prepotentno u meč.

"Prvi put vidim da Crvena zvezda nije igrala uplašeno. Ovi (Liverpul) su ušli onako, to je engleska škola. Tu je većina sirotinje, najeli se, jedu tri put dnevno, tu su plavuše... Ja znam imao sam Abubakara. Njemu je najvažnija bila plavuša i ako mu je pustiš gotov je", skrenuo je malo s teme Živadinović i potom je nastavio:

"Ušli su malo prepotentno, imali su šanse dva-tri minuta, a Bog nije hteo da im da prednost. Crvena zvezda je usmeravala. Sviđa mi se kako je Milojević napravio odbranu, kod 0:0 zadnja linija je bila na protivničkih 16 metara. U drugom poluvremenu na 2:0 vratili su se u zonu i ovi su mogli devet dana da igraju. Ovaj (Klop) je video da nema šanse gol da daju
".

Živadinović je iskreno čestitao stručnom štabu i treneru Vladanu Milojeviću, a onda se obratio fudbalerima.

"Igračima, bravo momci. Pokazali ste da ne treba nama u Srbiji mnogo tih stranaca za veliki novac. Pavkove pokazao si da ima dobrih igrača, okrenimo se našoj deci i videćete da Pavkova ima koliko hoćete", kazao je on i dodao:

"Uspećete deco, ne plašite se ni Napolija u Napolju. Vi ste već dokazali i pokazali da pred punim stadionom trenutno najbolji u Evropi
".

strana 1 od 2 idi na stranu