Nova vest
Fudbal

Sreda, 07.11.2018.

09:10

Jovančić: Pokazali smo da nismo slučajno ovde VIDEO

Vezista Crvene zvezde Dušan Jovančić rekao je posle pobede nad Liverpulom da je Zvezda pokazala da može da "pomrsi račune" protivnicima u Ligi šampiona.

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

Jovančić: Pokazali smo da nismo slučajno ovde VIDEO
StarSport

Crveno-beli su iznenadili "redse" u utakmici četvrtog kola odigranog u Beogradu u utorak uveče sa 2:0.

Oba gola je u 22. i 29. minutu dao Milan Pavkov, Zvezda je odigrala prvo poluvreme maestralno, a odbrana je posle toga bila bez greške. Jovančić je u veznom redu odigrao izvrsno, mirno je držao loptu i bez panike povlačio napred.

"Ceo klub je verovao da možemo da dođemo do pozitivnog rezultata, i nerešen rezultat bi bio pozitivan, ali je pobeda veliki plus i dokaz da nismo slučajno ovde. Hteli smo to da pokažemo svima i da možemo da pomrsimo račune mnogima. Ogroman uspeh, zahvalio bih se i navijačima na podršci", rekao je Jovančić.

Dodao je da četiri tribine, koreografija i pesma izvuku maksimum iz igrača, pa je tako Zvezda posle četiri kola u Ligi šampiona sva četiri boda osvojila upravo kod kuće.

"Mislim da smo se i tamo (u Liverpulu) dobro pokazali, nismo se obrukali, rezultatski možda jesmo, ali igrački nismo", rekao je Jovančić.

Na terenu je izgledao kao da ima mnogo više iskustva u Ligi šampiona i upitan je da prokomenariše utisak da je Zvezda, ne pobedila, već i nadigrala Liverpul.

"Imam dosta utakmica u nogama, ovakvih ne, ali se trudim da pristupim svakom protivniku isto, da se kao tim ne uplašimo Liverpula i to smo svi pokazali i da verujemo u pozitivan rezultat koji je na kraju i došao. A što se tiče pitanja o nadigravanju Liverpula, mislim da smo prvo poluvreme bili bolji i zaslužili smo vođstvo. Dva sjajna gola Pavkova. Drugo poluvreme protiv dominantne ekipe kakva je Liverpul morate da se branite, srećom smo imali šta da branimo i uspeli smo u tome",
istakao je vezista Zvezde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve