Nova vest
Fudbal

Utorak, 06.11.2018.

21:33

Milner: Promašaji se osvetili, nismo dobro počeli meč

Vezista Liverpula Džejms Milner bio je razočaran igrom Liverpula u Beogradu. On smatra da je loš početak uticao na to da "crveni" dožive slom na "Marakani".

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Milner: Promašaji se osvetili, nismo dobro počeli meč
Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images

Liverpul je bio van ritma u prvom poluvremenu u kojem je Crvena zvezda iskoristila dve prilike da preko Pavkova dođe do dva gola prednosti.

"Nismo dobro počeli meč. Imali smo dovoljno prilika da se vratimo u utakmicu, ali nismo ih iskoristili. Nismo imali dobru pas igru. Kada ne počnete dobrto utakmicu u Ligi šampiona, obično budete kažnjeni", rekao je Milner po završetku meča.

Pitanje je i koliko je atmosfera na stadionu uticala na igru Engleza.

"Ne smete dati protivniku da tako počne meč. Imali su iza sebe veliku podršku sa tribina, odavno nisu igrali u Ligi šampiona. Napoli je imao problema kada je gostovao u septembru ovde i znali smo da će i nama biti tako. Moramo pobeđivati, sve je na našim plećima. Ostalo je da odigramo još dve utakmice, sve zavisi od nas, ali moramo biti mnogo bolji", dodao je Milner.

On smatra da je poseban problem bila slaba realizacija.

"Ne koristimo prilike, imali smo ih veliki broj, u situacijama kada je golman Crvene zvezde dobro branio ili kada smo bili neprecizni. Nastavićemo, potrebno je jako malo da takve prilike pretvaramo u golove", zaključio je Milner.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve