Nova vest
Fudbal

Utorak, 06.11.2018.

17:45

Miletić: Drago mi je da sam zadobio poverenje selektora Krstajića

Fudbaler Partizana Nemanja R. Miletić rekao je da mu je drago što je zadobio poverenje selektora Mladena Krstajića i stručnog štaba reprezentacije.

Izvor: LN

Autor: LN

Miletić: Drago mi je da sam zadobio poverenje selektora Krstajića
Foto: Starsport

Miletić je istakao da je na njemu da im to vrati na pravi način, na terenu.

"Posebna je čast za svakog igrača kada tokom svoje karijere može da ponese reprezentativni dres. Posle Partizana ovo je za mene najlepši osećaj i pokazatelj da dobrom igrom i zalaganjem svako od nas može da nađe svoj željeni put", rekao je Miletić.

Selektor Mladen Krstajić saopštio je danas imena igrača za mečeve u Ligi nacija protiv Crne Gore i Litvanije, 17. i 20. novembra. Na spisku je 26 igrača, a jedan od njih je i prvotimac Partizana.

"Budući da sam pozvan već drugi put drago mi je da sam zadobio poverenje članova stručnog štaba i selektora Krstajića, a moje je da im to vratim na pravi način, na terenu", rekao je Miletić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

4 h

U fokusu

Vidi sve