Nova vest
Fudbal

Nedelja, 04.11.2018.

22:54

Poraz Marseja u Monpeljeu, Radonjić ni na klupi

Fudbaleri Olimpika iz Marseja doživeli su novi, peti poraz u sezoni. U 12. kolu Lige 1, tim sa "Velodroma" je izgubio kao gost od Monpeljeja sa 3:0.

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Poraz Marseja u Monpeljeu, Radonjić ni na klupi
EPA-EFE/GUILLAUME HORCAJUELO

U timu iz Marseja nije u protokolu bilo bivšeg igrača Crvene zvezde, reprezentativca Nemanje Radonjića, ali kako je domaćin igrao, teško da bi i on pomogao.

U timu Monpeljea blistao je dvostruki strelac Gaetan Labord koji je mrežu Olimpika načeo u 51. minutu. Agilar je sjajno centrirao sa desne strane, a Labord je loptu uputio glavom i ona je kraj desne stative ušla u mrežu gostiju.

Samo desetak minuta kasnije, isti igrač je povisio na 2:0. Ovog puta je raspalio po lopti iz okreta, sa nekijh 13 metara od gola gostiju, golman Stiv Mandanda je bio nemoćan da spreči najgore.

Konačno, u 70. minutu Pol Lasne je postigao treći gol za domaći tim. Odlično je prihvatio loptu na unutar kaznenog prostora, šutirao je precizno levom nogom i tako postavio konačan rezultat.

U timu Monpeljea odličnu partiju pružio je bivši igrač Crvene zvezde Damijan Le Telek, koji je na terenu proveo svih 90 minuta.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nant je kao domaćin prosto deklasirao ekipu Gengana (5:0). Argentinac Emilijano Sala je postigao dva gola, prvi u 43, a drugi u 84. minutu, dok su mrežu indisponiranih gostiju zatresli i Valentin Ronžije u 63, Abdulae Ture u 70. i Andrej Žiroto u 78. minutu.

Čak sedam golova viđeno je u obračunu Sent Etjena i Anžea. Domaći tim je slavio sa 4:3. Anže je poveo u 24. minutu preko Matea Pavlovića, izjednačio je dva minuta kasnije Lois Dioni.

U nadoknadi prvog poluvremena, viđena su još dva gola. Prvo je domaćin, Sent Etjen, poveo pogotkom Matijea Debušija, da bi u trećem minutu nadoknade na 2:2 izjednačio Flavijen Tai.

Ponovo je Anže u nastavku stigao do prednosti i to u 71. minutu preko Stefana Bohokena, ali je autogolom Vensana Mansola u 73. minutu Sent Etjen stigao do novog izjednačenja.

Konačno, slavlje timu domaćina, u kojem je svih 90 minuta odigrao naš bivši reprezentativac Neven Subotić, doneo je Roman Hamuma. On je u 89. minutu postigao gol za tri boda i konačnih 4:3 za Sent Etjen.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve