Nova vest
Fudbal

Nedelja, 04.11.2018.

21:30

Bajern reagovao na Instagram poruku Milerove supruge

Nisu navikli fudbaleri Bajerna da ih nema na čelu tabele Bundeslige. Trenutno su treći i to unosi veliku nervozu kod trenera Nika Kovača i igrača Bavaraca.

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Bajern reagovao na Instagram poruku Milerove supruge
Photo by Alexander Hassenstein/Bongarts/Getty Images

Ipak, posledni remi sa Frajburgom na "Alijanc areni" ostao je u senci "Instagram incidenta" čiji je akter bila supruga napadača Tomasa Milera, Liza.

Ona je reagovala porukom na svom profilu zbog toga što je Koval njenog supruga ubacio na teren tek u 70. minutu utakmice umesto Hamesa Rodrigesa.

"Prošlo je više od 70 minuta dok mu nije došlo do mozga", napisala je aludirajući na kasnu Kovačevu izmenu.

Miler je posle toga morao da odgovara na pitanja zbog čega je tako postupila.

"Bilo je to u afektu, Kada se sad osvrnem na sve, to nije bila super stvar. Ali ona me voli, šta treba sad da radim?, upitao se Miler.

Trener Bajerna Niko Kovač nije joj uzeo za zlo to što je napisala.

"Nema se šta razjašnjavati. Nije Tomas taj koji je napisao tako nešto", rekao je hrvatski stručnjak.

Konačno, Bajern se oglasio i saopštenjem u kojem je potvrdio da se Liza Miler izvinila treneru Kovaču zbog sporne objave.

"Liza Miler, supruga Tomasa Milera, otišla je direktno po završetku utakmice sa Frajburgom na Alijanc areni kod trenera Kovača i lično mu se izviinila zbog posta na Instagramu u vezi zamene i ulaska u igru Tomasa Milera. Kovač je prihvatio njeno izvinjenje", stoji u saopštenju prvaka Nemačke.

Bavarci u sredu 7. novembra na svom stadionu dočekuju AEK u Ligi šampiona, a za vikend, tačnije 10. novembra, sledi im veliki derbi Bundeslige, sa Borusijom iz Dortmunda na "Vestfalenu".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve