Nova vest
Fudbal

Nedelja, 04.11.2018.

13:30

Antić: Radnik je "karcinom", sramota šta se radi, a FSS je saučesnik

Trener fudbalera Dinama iz Vranja Dragan Antić tvrdi da je taj klub dobio signale da se pomiri sa ispadanjem iz Superlige jer "nije u sistemu".

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

Antić: Radnik je
StarSport

Između ostalog, Antić, koji je i predsednik vranjskog klub, Radnik iz Surdulice je opisao kao "karcinom srpskog fudbala".

On kaže da je Fudbalski savez Srbije saučesnik u nedozvoljenim radnjama, te da se njegovom klubu svete pošto su "mnogi izgubili veliki novac letos jer je Dinamo pobedio ekipu Radnika u prijateljskoj utakmici".

Dinamo je u subotu popodne izgubio od Radnika iz Surdulice u meču Superlige sa 2:0, a utakmica je protekla uz jedan prekid. Antić je svoje igrače povukao sa terena u svlačionicu, nakon što je u korist Radnika dosuđen penal u drugom poluvremenu.

"Dobili smo signale da se pomirimo sa ispadanjem uz obrazloženje 'da nismo u sistemu'. E njihov sistem ma kakav bio, nas ne interesuje! To je klasična osveta prema Dinamu jer smo letos pobedili Radnik u prijateljskoj utakmici. Čujem da su mnogi izgubili novac na tom meču, ceh je platio mladi sudija koga je Dušak Mrakić po nalogu Novice Tončeva skinuo sa liste Srpske lige. Sramota je šta je Bojan Nikolić radio od prvog minuta utakmice. Nemoćni smo da reagujemo, FSS je saučesnik u ovome, nećemo se žaliti na Terazijama. Posle svega, tražićemo zaštitu sa najvišeg, državnog nivoa. Radnik je karcinom srpskog fudbala",
rekao je Antić u izjavi za Sportski žurnal.

Na konferenciji posle meča, njegov pomoćnik Radmilo Jovanović rekao je da se Vranjanci više neće vraćati u Surdulicu da igraju utakmice.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve