Nova vest
Fudbal

Subota, 03.11.2018.

22:35

Rajo imao u rukama senzaciju – Dembele i Suares rastužili Valjekas

Fudbaleri Rajo Valjekana bili su na korak od pobede nad velikom Barselonom, a onda su za tri minuta sve upropastili.

Izvor: AK

Autor: AK

Rajo imao u rukama senzaciju – Dembele i Suares rastužili Valjekas
Foto: Tanjug/AP Photo/Manu Fernandez

Barselona je pobedila 3:2 posle preokreta na Valjekasu u nadoknadi vremena u 11. kolu LaLige.

Junak Barselone bio je Urugvajac Luis Suares koji je u 90. minutu doneo tri boda Kataloncima u predgrađu Madrida.

Meč na Valjekasu je bio jedan od najboljih ove godine, jer su viđena dva preokreta. Barsa je povela golom Suaresa u 11. minutu, da bi Poco izjednačio u 35.

U 12. minutu drugog dela meča Garsija šokira Katalonce golom za preokret Raja, koji se odlično branio do same završnice, usput propustivši nekoliko dobrih prilika za 3:1.

Međutim, domaći tim je prerano počeo da slavi pobedu, a kazna je bila surova. Tri minuta pre kraja Pike pronalazi Osmana Dembelea koji postiže gol za izjednačenje.

To je potpuno devastiralo domaće igrače koji nisu mogli da se zadovolje bodom nakon odlične igre, a na kraju nisu osvojili nijedan.

U poslednjem minutu meča defanzivci Raja su ostavili potpuno samog Suaresa nakon centaršuta Robreda sa desne strane na drugu stativu.

Urugvajac uklizavanjem ubacuje loptu u mrežu za hladan ruš na Valjekasu.

Barselona je sedmom pobedom povećala razliku na čelu tabele ispred Atletika na četiri boda, zahvaljujući kiksu "jorgandžija" protiv Leganesa.

S druge strane, Rajo je umesto druge pobede zabeležio sedmu poraz, četvrti u poslednjih pet kola i ostao na pretposlednjoj poziciji.

Standings provided by Sofascore LiveScore

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Španski sud blokirao račun Pikeu

Španski sud naložio je zamrzavanje bankovnog računa kompanije koju vodi Đerar Pike, dok traje istraga o poslovnom dogovoru da se takmičenje domaćeg Superkupa prebaci u Saudijsku Arabiju.

Beta

23:47

11 h

U fokusu

Vidi sve