Nova vest
Fudbal

Subota, 03.11.2018.

22:30

Ben: Biće drugačije nego u Liverpulu, "Marakana" je naša prednost

El Fardu Ben postigao je deseti gol u sezoni za Crvenu zvezdu, kojim je rešio pitanje pobednika u Novom Sadu.

Izvor: B92

Autor:B92

Ben: Biće drugačije nego u Liverpulu,
Foto: Starsport

Zvezda je savladala Proleter 2:0 na "Karađorđu", povela je autogolom Andrejevića u devetom minutu, da bi Ben stavio tačku u 56.

"Prošlo je nekoliko utakmica od kada sam poslednji put postigao gol i ovaj pogodak mi je došao kao nagrada za naporan rad. Jako mi je drago što sam uspeo da zatresem mrežu, svakom igraču to mnogo znači za samopouzdanje. Drago mi je što sam pomogao ekipi da ostvari još jednu pobedu", rekao je Ben.

Fudbaleri Zvezde dobro su se snašli u Novom Sadu uprkos očajnom stanju terena na "Karađorđu".

"Utakmica je zaista bila jako teška, jer je teren u jako lošem stanju. Nije lako igrati u ovakvim uslovima, ali mi smo odradili odličan posao. Kada smo videli da lopta ne može normalno da se kreće po terenu, morali smo da nađemo drugo rešenje pa se igra uglavnom odvijala u vazduhu. Zato akcenat nije bio na lepoti igre, već samo na rezultatu. Bilo je izuzetno važno da zabeležimo pobedu, razmišljali smo samo o tome kako da trijumfujemo u Novom Sadu. Zadovoljni smo pobedom i sada prelazimo na pripremu za sledeću utakmicu".

Već u utorak od 18 časova i 55 minuta Crvena zvezda će na svom terenu dočekati ekipu Liverpula u okviru 4. kola grupe C Lige šampiona.

"Biće to drugačija utakmica u odnosu na onu u Liverpulu. Znamo da je atmosfera na Marakani uvek naša ogromna prednost. Imamo neverovatnu podršku navijača, oni će biti naš 12. igrač koji može mnogo da nam pomogne. Verujem da možemo da ostvarimo odličan rezultat. Naučili smo mnogo iz dosadašnjih utakmica u Ligi šampiona, sada imamo još tri meča da se pokažemo u mnogo boljem svetlu", poručio je Ben.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve