Nova vest
Fudbal

Subota, 03.11.2018.

21:40

Milojević: Drugi gol rešio utakmicu

Trener Crvene zvezde Vladana Milojević smatra da su za nijansu bili bolji od Proletera u 15. kolu Superlige.

Izvor: B92

Autor:B92

Milojević: Drugi gol rešio utakmicu
Foto: Starsport

Šampion Srbije došao je na gostovanju u Novom Sadu do 14. prvenstvenog trijumfa ove sezone, sa 2:0.

"Čestitam igračima oba tima na odigranoj utakmici. Mislim da smo za nijansu bili bolji. Želeli smo pobedom da zaokružimo polovinu takmičenja u ligaškom delu Superlige. Igrali smo protiv jako neugodne ekipe koja je hit prvenstva i kolega Radojičić radi super posao. Imali su pet vezanih pobeda što je fascinantno, visoko mesto na tabeli pokazuje i moć Proletera. Poznajem dosta igrača, vidi se da vole svoj klub, pružaju dobre partije i jako su opasni, pogotovo prilikom prekida", rekao je Milojević.

Zvezda je povela u devetom minutu autogolom Andrejevića, dok je tačku na susret stavio Ben u 56. minutu posle dobre akcije Čaušića, Marina i Stojkovića.

"Sama utakmica nije bila baš kvalitetna, ali nismo ni očekivali da bude. Znali smo da treba da dobijamo individualne duele, poveli smo u ranoj fazi meča autogolom i tako stavili rivala u situaciju da nas juri, a drugim golom smo rešili utakmicu. Proleteru želim da opet ima dobar niz koji je večeras prekinut", dodao je Milojević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve