Nova vest
Fudbal

Subota, 03.11.2018.

20:00

Murinjo: Mentalitet zbog kojeg mi kosa više sedi

Menadžer Mančester junajteda Žoze Murinjo rekao je da je "trener sa najviše sreće u Pemijer ligi".

Izvor: B92

Autor:B92

Murinjo: Mentalitet zbog kojeg mi kosa više sedi
Foto: Getty Images

Junajted je uz subotu savladao Bornmut 2:1, preokretom u finišu meča na gostovanju u 11. kolu šampionata.

Bornmut je poveo golom Kaluma Vilsona u 11. minutu, Antoni Marsijal izjednačio je u 35. a pobedu Junajtedu doneo je Rašford u drugom minutu nadoknade vremena.

To je bio peti gol Rašforda u isto toliko utakmica u nizu.

"Prvo poluvreme je bilo katastrofa. Imali smo mnogo sreće, pošto smo igrali loše, užasno u defanzivi. Kada kažem u defanzivi, ne mislim samo na odbrambene igrače, već ceo tim. Mislim da ljudi koji su gledali utakmice ne veruju da smo tokom nedelje nešto radili na treninzima. U poluvremenu sam pomislio da sam trener sa najviše sreće u Premijer ligi, pošto je trebalo da bude 5:2 ili 6:2 za Bornmut", rekao je Murinjo.

On je dodao da je u pauzi rekao igračima da će u drugom poluvremenu biti bolje, "pošto je nemoguće da odigraju gore nego što su igrali u prvom delu meča".

"Drugo poluvreme je bilo potpuno suprotno od prvog. Napravili smo mnogo šansi, bili agresivniji i pažljiviji. Ne mogu da verujem koliko smo loše počeli. Nisam bio na zagrevanju, ali su mi pomoćnici rekli da je to bilo najbolje zagrevanje u sezoni, svi su bili koncentrisani i dobro su radli. Igrači moraju da znaju da kada izgube loptu, da moraju da budu stabilni. Mi nismo pokazali stabilnost. Bili smo spremni na sve, taktički smo radili na svemu. Zaista ne mogu da razumem taj mentalitet zbog kojeg mi kosa više sedi", rekao je Murinjo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve